Klíma és légkondícionáló berendezések tisztítása

0670-779-6222

0620-260-6852

Budapesten INGYENES kiszállással!

Több készülék esetén mennyiségi kedvezményt adunk!
Split klíma karbantartás: 8.500 Ft+áfa
Duallgép karbantartás: 12.500+áfa
Mobil klíma karbantartás: 9.000 Ft+áfa
További akciós árak >>>
Akciós árainkba nem tartozik bele a garanciát hosszabbító karbantartás amelynek díja: 13.500-ft+áfa / db

Klíma tisztítás - Légkondícionáló berendezések tisztítása

Klíma márkák logo

A klímaberendezést használók nagy része tapasztalta már, hogy a berendezés bekapcsolásakor poshadt szag áramlik a berendezésből. Pedig ez már a végső stádium, ilyenkor nagy valószínűséggel tele van a készülék a kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl különböző gomba- és baktériumtenyészetekkel. Ezt keringteti a készülék folyamatosan a beltérben, fertőzve az ott tartózkodókat. A speciálisan erre a célra kifejlesztett anyaggal megszabadítjuk a kellemetlen kórokozóktól, egészségesebb és kellemesebb levegőt biztosítunk az Ön számára.

Sokan nem tudják, hogy a készülékekben levő szűrőbetét tulajdonképpen csupán a berendezés műszaki védelmét látja el. A funkciója az, hogy a készülékben levő motor (amely a beépített ventillátort mozgatja) a beszálló por ellen védettebb legyen. A szűrő tisztítása tehát a levegő tisztaságára nincsen hatással!

A hagyományos karbantartás, tisztítás nem elegendő, feltétlenül szakszerű fertőtlenítésre van szükség. Ne fertőzze otthonát, munkahelyét! A tisztítást, fertőtlenítést ajánlott évente legalább kétszer elvégezni, de legfőképpen a hűtési szezon kezdetén! Hívjon minket!

0620-260-6852

Budapesten INGYENES kiszállással!