Klímakészülékek, klíma beredezések telepítése:

0670-779-6222

0620-260-6852

Budapesten INGYENES kiszállással!

40.000 Ft+áfától *

* Az akciós ár az általunk forgalmazott klímák telepítésére vonatkozik, továbbá, amennyiben a kültéri és a beltéri egység vezetékelése  nem haladja meg a 2 métert és az egységek a falon egymással szemben helyezkednek el kint illetve bent.
Az ár a készüléket és konzolt nem tartalmazza.
Természetesen egyéb helyen vásárolt klímák telepítését is vállaljuk, hívja kollégánkat és kérjen további információkat és tanácsokat!!

Klíma telepítés

Kedvezményes klíma berendezéseink árairól érdeklődjön kollégáinktól!

Klíma márkák logo

Klíma telepítés , légkondicionáló telepítésMunkáink során gyakran találkoztunk rosszul megtervezett és felszerelt klímaberendezésekkel, ahol a választás elsődleges szempontja az olcsóság volt. Az elkapkodott rossz döntés sok felesleges kiadást és bosszúságot okoz Önnek. A kellemetlenségek elkerülése végett javasoljuk, keressen meg bennünket és kérje szakembereink segítségét már a légkondicionáló kiválasztásához, illetve a megvásárolt klíma telepítéséhez. Megkeresése során mi igyekszünk Önnel együtt kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket, segítséget nyújtunk abban is, hogy hová és hogyan érdemes elhelyezni azt, valamint hogyan kell a klímakészüléket használni.

A leggyakrabban feltett kérdés: Mekkora teljesítményű klímaberendezést vásároljak? A légkondicionáló kiválasztását követően – de még a vásárlást megelőzően javasoljuk, hogy elképzelését egyeztesse szakembereinkkel, hiszen felmerülhet olyan körülmény is, amely a segédlettel sem tervezhető.

Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, e-mail-ben. Szakembereink rövid időn belül felkeresik Önt telefonon a további egyeztetések céljából. Ezért kérjük, hogy a nevét és telefonos elérhetőségét pontosan adja meg.

Helyszíni felméréskor a kiérkező munkatársunk a megbeszélést, felmérést követően tételes, számszaki árajánlatot készít írásban. Színes katalógusokból, prospektusokból lehetősége 

0620-260-6852

Budapesten INGYENES kiszállással!